Rapporten

Zeer defensief Defensief Offensief Zeer offensief

Income Value Rapport

Zeer defensief | vanaf €7,04 / maand

Wat is er beter dan investeren in ondergewaardeerde aandelen die straks veel geld opleveren? Juist: betaald worden om te investeren in ondergewaardeerde aandelen die straks veel geld opleveren. En bij het Income Value Rapport, is dat precies de modus operandi. We kijken naar vergeten beursparels met hoge dividenden. Door het dividend, wordt u letterlijk betaald om geduldig te wachten. Buy, hold and collect!

Value Rapport

Defensief | vanaf €18,71 / maand

Traditioneel waardebeleggen? Het Value Rapport is dan geschikt voor u. In dit rapport wordt belegd aan de hand van de investeringsprincipes die ook door Benjamin Graham en Warren Buffett zijn ingezet. Dit rapport is speciaal ontwikkeld voor waardebeleggers pur sang. De leer van Graham wordt hier tot in de puntjes gevolgd.

Crème de la Crème Rapport

Offensief | vanaf €14,54 / maand

Het meest populaire product bij ValueJagers staat geheel in het teken van kwaliteit. Ieder aandeel in de portefeuille wordt uitgebreid gescreend aan de hand van 9 strenge criteria. Daarnaast wordt per aandeel gekeken naar het opwaarts potentieel. Alleen als hierdoor een combinatie ontstaat van deep value met een explosief opwaarts rendement, worden de aandelen ingenomen. Zo krijgt u een portefeuille, vol met de Crème de la crème van de beurs!

Inside Value

Zeer offensief | vanaf €12,46 / maand

Hoe zou je het vinden, als je Warren Buffett vandaag nog in dienst kon nemen als beleggingsanalist? En als je toch bezig bent: waarom niet direct alle superinvesteerders uit de hele wereld? Met Inside Value kan dat. Met een speciaal ontwikkeld model, kijken we iedere dag opnieuw naar de posities die door superinvesteerders worden ingenomen. Zo creëren we een portefeuille die volledig bestaat uit de picks van de beste beleggers ter wereld.