Volg de aandelen van het Slimme Geld met Inside Value

To make money, you must find something that nobody else knows, or do something that others won’t do because they have rigid mind-sets. – Peter Lynch

Een unieke methode om in de voetsporen te treden van de beste beleggers ter wereld. Dit is zo eenvoudig dat de meeste beleggers het vergeten.

Dubbele screening van aandelen die de beste beleggers ter wereld kopen. Wij doen al het werk voor jou. Het enige dat je nog zelf nog moet doen, is de opdracht geven bij jouw broker of bank.

Beste belegger,

Hoe zou je het vinden, als je Warren Buffett vandaag nog in dienst kon nemen als beleggingsanalist? En als je toch bezig bent: waarom niet direct alle superinvesteerders uit de hele wereld?

Met Inside Value kan dat.

Via een speciaal model, kijken we iedere dag opnieuw naar de posities die door superinvesteerders worden ingenomen. Zo creëren we een portefeuille die volledig bestaat uit de beste aandelen van de beste beleggers ter wereld met 2 strategieën:

 • BeursGoeroe-aandelen met aandelen van de beste hedgefundmanagers voor een termijn van 12 à 36 maanden
 • Insider-aandelen met aandelen van de beste CEOs, CFOs, directeuren, … voor een termijn van 12 à 18 maanden

Via Inside Value maak je kennis met een van meest onderbelichte strategieën op de aandelenmarkt met de meest lucratieve rendementen. Dit is een strategie die je nergens anders vindt.

Om je wegwijs te maken in deze unieke, winstgevende strategie beschikken onze leden over een uitgebreid handboek, exclusief voor Inside Value (!).

Bij Inside Value zit je aan tafel bij de beste beleggers ter wereld voor een fractie van de kostprijs. En er valt veel te beleven … Inside Value is het meest actieve platform van Value Jagers! (met gemiddeld 1 nieuwe tip per maand)

Superinvesteerders zitten nu eenmaal ook niet stil…

Het werkt als volgt …

Het begint allemaal met ons speciaal ontwikkeld model. Zo krijgen we een duidelijk zicht welke aandelen gekocht worden door:

 • Miljardairs
 • Hedgefundmanagers
 • CEO’s en andere insiders

Na een grondige screening gaat het analistenteam van Inside Value verder aan de slag voor een tweede screening van de meest interessante aandelen.

De analisten gebruiken dan hun kennis en ervaring om een faire waarde van het bedrijf te bepalen.

Zo krijg je een DUBBELE SCREENING van de aandelen.

Wanneer wij veel opwaarts potentieel identificeren, brengen we jou via een uitgebreide analyse op de hoogte brengen.

Hierdoor krijg jij enkel de meest uitgelezen beleggingskansen getipt waarmee je zelf onmiddellijk mee aan de slag kan.

Is het echt zo gemakkelijk?

Deze methode is voor iedere belegger toegankelijk. Grote beleggers betalen hier zelfs duizenden euro’s aan fees voor per jaar. Bij Inside Value krijg je die informatie voor een fractie van die kostprijs.

Zo triggerde ons model bijvoorbeeld dat het management van marihuana-speler Innovative Industrial massaal aandelen kocht van het eigen bedrijf.

Na een grondige analyse, zag het team van analisten direct waarom en werd door middel van een uitgebreide analyse het aandeel opgenomen in de selectielijst.

Gevolg: 72% winst op 1 maand.

Het enige dat de beleggers moesten doen, was deze insiders volgen door het aandeel te kopen bij een online broker of bij je bank.

En dit was geen toevalstreffer …

€5.700 winst op een belegging van €10.000 op 5 maanden

Begin maart zag het team dat het management van een retailer bijna 1 miljoen aandelen kocht van het eigen bedrijf. Dat kwam overeen met 1,8% van het totaal aantal vrij verhandelbare aandelen.

Insiders van deze retailer vonden dat de beurskoers te zwaar werd afgestraft.

Na een grondige analyse namen we het aandeel op in onze selectielijst. 3 maanden later: 32% winst en 5 maanden later de volledige positie gesloten met 50% winst.

We schreven in onze eerste analyse:

We geven het management 2 à 3 kwartalen de tijd om hun nieuwe strategie te ontplooien. Indien dat voor de nodige ommekeer zorgt, gaat de beurskoers vanzelf volgen.

We haalden ons koersdoel zelfs sneller dan verwacht.

€6.000 winst op een belegging van €10.000 op 9 maanden

Maar niet alleen met Insiders-aandelen scoort het team, ook met BeursGoeroe-aandelen. Begin december selecteerden ze Energy Transfer Partners, de favoriete MLP van olie-miljardair T. Boone Pickens.

Inclusief een royaal dividend werd 9 maanden later een winst van 60% genomen nadat het bedrijf werd overgenomen.

Waarom het warm water opnieuw proberen uit te vinden wanneer je als belegger ook gewoon de kip met de gouden eieren kan volgen.

Studie bewijst: Volg het Slimme Geld

Het Slimme Geld volgen, is voor veel beleggers een goed idee. Daar zijn zelfs studies naar gedaan.

Tussen 1976 en 2006 presteerde Berkshire Hathaway (we nemen dit als voorbeeld omdat dit nu eenmaal het meest gedocumenteerde hedgefund ter wereld is) gemiddeld 14,65% béter dan de S&P 500.

Zo’n outperformance kan je niet meer toewijzen aan geluk.

Een studie aan de Universiteit van Nevada wees uit dat je als gewone belegger, deze succesvolle strategie ook succesvol kan kopiëren.

Wie 1 maand ná Berkshire Hathaway dezelfde aandelen kocht, haalt nog steeds een gemiddeld jaarlijks rendement van 14,26%. Dit is DUBBEL zoveel als het gemiddelde van de aandelenmarkt.

Zelfs wanneer je met vertraging de aandelen van het Slimme Geld koopt, kan je nog steeds een fantastisch rendement bekomen dat dubbel zo hoog ligt als het marktgemiddelde.

Dit is wat abonnees te zeggen hebben

Wat krijg je allemaal?

Bij Inside Value zijn we overtuigd van onze strategie. Het is een manier van beleggen die bijzonder interessant en lucratief kan zijn. Daarom dat we een uitgebreid pakket aanbieden waarmee iedere belegger onmiddellijk aan de slag kan.

Beleggen moet niet moeilijk zijn, het moet geld opbrengen. 

En vergeet niet: je krijgt niet alleen toegang tot alle kooptips in de selectielijst. Wie abonnee wordt van Inside Value, krijgt ook continu nieuwe kooptips, rechtstreeks van de insiders.

Abonnees kunnen zich verwarmen aan:

 • Aandelentips die 2 keer gescreend zijn
 • 1 uitgebreid rapport per maand
 • Wekelijkse updates
 • Realtime Alerts
 • 24/7 helpdesk
 • Concrete en gefundeerde aan- en verkooptips
 • Insights: alle belangrijke analyses worden per aandeel via een extra insight gepubliceerd zodat je alles snel en eenvoudig kan terugvinden
 • Aandelen die gekocht worden door de beste hedgefunds en miljardairs
 • Aandelen die gekocht worden door insiders met een bewezen trackrecord
 • EXCLUSIEF Handboek voor Legale Insider Trading

Ik weet genoeg. Hoe word ik lid van deze exclusieve club?

We weten allemaal dat een spaarboekje vandaag niets meer opbrengt.

Waarom je geld dan niet aan het werk zetten door beleggers te volgen die al decennia de markten verslaan?

En waarom niet beleggen in aandelen waarin de beste analisten – de insiders zelf – 100% vertrouwen hebben?

Inside Value

Volg de aandelen van het Slimme Geld

Ja, ik wil aandelen die het Slimme Geld ook koopt

vanaf
{{oldPrice | localize}} {{currentPrice | localize}}
{{selectedsubscriptionTypes.period_value}} maanden | {{periodPrice | localize}} / maand Activeer jouw toegang tot Insiders

Kies een looptijd voor uw abonnement

Wat zijn uw gegevens?

Volgende

Kies betaalmethode

Kies betaalmethode