Sollicitatie
Sollicitatie

Gezocht: analist met een neus voor value

5 november 2018

Bent u gedreven en gepassioneerd door alles wat met aandelen te maken heeft?  Dan hebben wij misschien wel de geschikte kans voor u in huis. Sinds onze start een jaar geleden zijn we enorm gegroeid en zijn we ondertussen op zoek naar extra analisten die waarde kunnen toevoegen aan ons team en platform.  

Wat moet u kunnen?

U moet aandelen/bedrijven op fundamentele wijze kunnen analyseren. Dit wil zeggen dat u goed een balans en jaarrekening moet kunnen lezen (zowel van binnenlandse bedrijven als buitenlandse). Bovendien moet u een vlotte pen hebben zodat uw analyses interessant zijn om te lezen.

Voor wie?

U zal voor ons werken op freelance basis. Dit wil zeggen dat u niet in vaste loondienst komt maar dat we u vergoeden op basis van uw aangebrachte analyses. U werkt dus op zelfstandige basis vanuit een locatie naar eigen keuze (vanachter uw computer).

Met andere woorden: deze job is enkel weggelegd voor flexibele freelancers, die iets weten van aandelen, en die graag een flinke stuiver willen bijverdienen online.

Dit is geen full-time positie (u bent er geen volledige maand mee bezig). Wij schatten dat u met onze opdrachten ongeveer 5 tot 7 werkdagen per maand bezig zal zijn.

Wat krijgt u?

  • Een kans om te werken voor een snelgroeiende website vanuit uw eigen zetel.
  • Een kans om bij te leren omtrent aandelen, financiën en geld.
  • Een zeer mooie vergoeding voor het werk dat u levert.

Hoe kan u solliciteren voor deze job?

Stuur uw C.V. en uw motivatie naar info@valuejagers.com met als onderwerp: ‘sollicitatie’. Het is belangrijk (!) dat u ook een analyse toevoegt in de bijlage die u zelf geschreven hebt. Als u dit niet doet wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen.

Veel succes!

Team Value Jagers